APIA, apel către toți fermierii care nu au depus cereri de plată: Ce trebuie să respecte

Pentru a utiliza eficient timpul pe care Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) l-a rezervat pentru primirea cererilor în campania 2018, fermierii sunt rugați să se prezinte la data și ora la care sunt programați, conform invitației primite. Până marți, în cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plată în anul 2018 au fost depuse 79.393 de solicitări, pentru o suprafaţă de 221.301 hectare, informează APIA.

Reprezentanții le reamintesc celor interesați că cererile unice de plată se depun în intervalul 1 martie – 15 mai 2018, la centrele judeţene sau locale ale APIA şi la Centrul Municipiului Bucureşti.

Fermierii vor depune la APIA o singură cerere unică de plată, chiar dacă aceştia deţin suprafeţe de teren în localităţi sau judeţe diferite.

În cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mare de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele județene APIA, iar în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

„Pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea cererilor în campania 2018, rugăm fermierii să se prezinte la data și ora la care sunt programați conform invitației primite”, se arată într-un comunicat de presă al APIA.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here