Dosare penale pentru vânzare ilegală de pește și braconaj/ Amenzi de peste 10.000 de lei

În timp ce executau o serie de acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au depistat, weekend-ul trecut, la Slatina, în zona podului rutier de peste Râul Olt, o persoană care oferea spre comercializare trecătorilor peşte.

Totodată, o altă persoană a fost depistată în zona Barajului Drăgăneşti, în timp ce pescuia, în scop comercial, în perioada de prohibiţie, folosind o unealtă interzisă.

„Acestora li s-au întocmit acte de constatare pentru încălcări ale prevederilor O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura. Documentele întocmite de jandarmi au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru cotinuarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, sublocotenent Claudia Niță.

În perioada 16-22 aprilie, pe timpul executării misiunilor de ordine publică, jandarmii au constatat 39 de contravenții și au aplicat amenzi în cuantum de 10.550 de lei, pentru tulburarea a ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here