Din păcate, o veste tristă! Este vorba despre Cristian Țopescu. Fiica sa a făcut anunțul DUREROS

Legendarul comentator sportiv Cristian Ţopescu se află în continuare în stare extrem de gravă la Spitalul Elias din Capitală unde a fost internat în urmă cu câteva zile.

Fiica acestuia, jurnalista Cristina Ţopescu, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook în care afirmă că tatăl său este un luptător şi cu siguranţă nu va abandona lupta cu boala în aceste momente dificile pentru el.

„Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viaţa e o lupta, deci te luptă! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă.

Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a scris Cristina Ţopescu.

Cristian Ţopescu are 81 de ani şi suferă de mai multe boli cronice.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here