Șeful PNL Olt a recunoscut că nu a făcut lucruri extraordinare în mandatul de președinte. Și totuși, pe unii i-a „executat” pentru asta

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a recunoscut public, la o întrebare OLT-ALERT, că în trei luni nu pot fi făcute lucruri extraordinare la nivelul unei organizații politice și, totuși, acesta este motivul pentru care a „executat” mai mulți președinți de organizații locale, luându-le funcția. 

Întrebat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, ce anume a făcut bun în partid de când se află la conducerea PNL Olt, Liviu Voiculescu nu a putut decât să enumere activități pe care orice președinte de organizație le face în mod obișnuit: organizează și prezidează ședințe în care se iau decizii politice, face opoziție (pe facebook), ține legătura cu organizațiile locale etc. De aici și până la măsuri prin care o organizație poate fi restructurată din temelii e cale lungă. De altfel, chiar el a recunoscut că „nu este omenește posibil ca în trei luni eu să fac ceva extraordinar”.

„Nu sunt Lumina coborâtă din ceruri și cred că s-a dus vremea conducătorilor mesianici. Nu este omenește posibil ca în trei luni eu să fac ce extraordinar”, a declarat Liviu Voiculescu.

Or, chiar acesta este motivul pentru care într-un timp extrem de scurt a „executat” mai mulți președinți de organizații, luându-le funcțiile: nu au putut face minuni într-un timp extrem de scurt.

La schimbat pe Sorin Țîrcomnicu din fruntea PNL Slatina cu Gabriel Buliteanu. A fost schimbată apoi din funcție președinta PNL Corabia, Ioana Gherghiță.

La trei luni de la propunerea sa ca Buliteanu să preia funcția de președinte interimar al PNL Slatina, nici acesta nu a mai fost bun, „executându-l”. Motivele: lipsa de activitate politică și de vizibilitate – deși la o recentă întrunire lărgită a PNL Olt nu el, Voiculescu, ci Buliteanu a fost cel întrerupt de mulțimea din sală atunci când a luat cuvântul, nu pentru reproșuri, ci pentru a fi aplaudat la scenă deschisă pentru lucrurile pe care le-a spus, multe exprimând critica față de erorile partidului și soluțiile de viitor ale PNL. (Vezi AICI detaliile).

De altfel, chiar cel care i-a luat locul lui Buliteanu, Viorel Dumitrescu, a recunoscut public că cel executat a făcut lucruri bune în scurtul său mandat, cu precădere prin figurile noi pe care a reușit să le aducă în partid, și vorbim de oameni grei, precum fostul șef al Poliției Olt, Ion Voicu, care a devenit membru PNL la stăruințele lui Gabriel Buliteanu.

Este clar, într-un atare context, că „execuțiile” la care Liviu Voiculescu procedează nu au în spate motive obiective, ci interese de ordin pur subiectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here