Imagini de COȘMAR de la tragicul accident feroviar din Olt, înfățișând victimele înainte de sosirea echipelor de intervenție/ Atenție, impact emoțional ridicat

Noi imagini de la accidentul feroviar petrecut luni seară în localitatea olteană Brastavățu, sat Crușov, unde o mașină cu trei oameni în ea a fost lovită în plin de tren. Noile imagini sunt primele făcute la fața locului, înfățișând victimele înainte de sosirea echipelor de intervenție.

Una dintre cele două femei, pasagere în autoturism, deși confuză din cauza impactului și a rănilor suferite, a reușit să iasă afară din mașină, în vreme ce a doua pasageră încearcă disperată să părăsească autoturismul în care putea muri.

În sprijinul lor a sărit un bărbat, cel mai probabil călător în tren sau chiar mecanicul trenului.

În depărtare se poate vedea și ambulanța SMURD care se grăbea să ajungă la fața locului pentru a salva victimele. Din păcate, una dintre acestea, șoferul autoturismului, deși găsit în viață și transportat la Urgențe, nu a mai putut fi salvat, el decedând la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, unde a fost transferat.

Incidentul a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 16.00, vina aparținându-i șoferului care nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, potrivit polițiștilor, fiind lovit în plin de trenul interregio 9064, care circula pe ruta Corabia – Caracal. Găsit încarcerat în mașină, șoferul, de 40 de ani, din orașul Corabia, a fost extras de pompieri și transportat la Spitalul Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Craiova, unde a murit. El suferise lovituri la cap, la coaste și la față.

În mașină se mai aflau două femei, unde de 46 de ani, din comuna Brastavățu, alta de 41 de ani, din Vișina. Și ele au fost transportate, cu răni, la spital.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar și efectuează cercetări atât sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cât și pentru ucidere din culpă.

Detalii pe larg AICI și AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here