Imaginile nopții în Olt: O vilă a fost DISTRUSĂ de flăcări/ În casă locuiau 7 persoane/FOTO+VIDEO

Peste douăzeci de pompieri au intervenit, noaptea trecută, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, în comuna Coteana, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o vilă. Nu mai puțin de șapte persoane s-au aflat în pericol.

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile aflate în interior.

Dezvoltarea rapidă a incendiului a fost favorizată de izolația din polistiren a locuinței și de materialele consumabile aflate în interior.

În casă locuia o familie formată din șaote persoane. Din fericire, cu toții au reușit să se salveze, părăsind locuința înainte ca focul să le producă vreo vătămare.

Intervenția pompierilor a durat mai bine de trei ore și jumătate.

„Au ars acoperișul casei pe circa 250 de metri pătrați, mobilier, electronice, electrocasnice și tocăria din PVC de la etajul locuinței”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un frigider.

„Recomandăm cetățenilor să nu pună în funcțiune electronice sau electrocasnice cu improvizații sau cabluri electrice cu izolația deteriorată și să apeleze numai la personal autorizat pentru remedierea eventualelor defecțiuni”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Pompierilor.

Citește și Imagini de COȘMAR de la tragicul accident feroviar din Olt, înfățișând victimele înainte de sosirea echipelor de intervenție/ Atenție, impact emoțional ridicat

Citește și Incredibil de ce a stat ascuns trei zile, fără apă și mâncare, copilul de 12 ani din Olt dat dispărut de familie/VIDEO

Citește și Șeful Intervențiilor Speciale din cadrul Poliției Olt a renunțat la funcție/ Ce i s-a întâmplat

Citește și Autoturism lovit în plin de tren în Olt/ Mașina, târâtă 50 de metri pe șine/Trei VICTIME au ajuns la spital/FOTO+VIDEO

Citește și Olt: A început calvarul șoferilor care circulă cu ITP expirată/ Cad ca muștele în plasa Poliției

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here