Spitalul din Balș, la cheremul hoților/ Dovada, chiar AICI. Ce face administrația locală?/ FOTO

Spitalul Orășenesc Balș a ajuns la cheremul hoților. Un eveniment petrecut recent dovedește acest lucru. Grija administrației locale lasă de dorit.

Un echipaj de jandarmi au depistat, joi, un bărbat care transporta un raft metalic cu un atelaj cu tracțiune animală. Acesta a fost oprit pentru verificări în apropierea spitalului, ulterior divedindu-se că bărbatul furase raftul chiar din incinta unității sanitare.

”În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că obiectul a fost sustras dintr-o anexă a Spitalului Orășenesc Balș, cu intenţia de a-l transporta la un centru de colectare a fierului vechi, moment în care a fost oprit de către patrula de jandarmi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jnadarmeriei Olt, locotenent-colonelul Iulian Mihai.

În cauză au fost întocmite acte de constatare care au fost înaintate organelor de urmărire penală competente, iar raftul metalic a fost restituit administratorului Spitalului Orășenesc Balș.

În timp ce se întâmplă astfel de evenimente, grija administrației publice locale este cu totul alta. De pildă, să poarte războaie în consiliul local, unde primarul orașului, Mădălin Teodosescu, duce lupte grele cu consilierii care încearcă să impună proiecte în interesul public, neafectate de interesele de grup care au sufocat dezvoltarea orașului în ultimii ani.

Imagini: Jandarmeria Olt

Obiectul furat a fost înapoiat spitalului din Balș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here