Fermierii care au cerut la APIA sprijin cuplat trebuie să depună, URGENT, documentele specifice

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că luni, 3 septembrie 2018, este ultima zi de depunere a documentelor specifice pentru fermierii care au depus cerere unică prin care au solicitat în Campania 2018 sprijin cuplat în sectorul zootehnic – speciile ovine și caprine.

În conformitate cu prevederile articolului 781, alin. (3) din Ordinul MADR nr.619/2015, documentele specifice, respectiv adeverinţa eliberată de asociaţia/agenţia acreditată pentru înfiinţarea şi menţinerea registrului genealogic al rasei, avizată de către ANZ prin oficiile pentru zootehnie judeţene sau adeverinţa eliberată de oficiul pentru zootehnie județean, se depun la centrele judeţeane/locale ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv la Centrul Municipiului Bucureşti, unde a fost depusă cererea de plată, până la data de 1 septembrie a anului de cerere 2018.

Având în vedere faptul că 1 septembrie 2018 este zi nelucrătoare, termenul de depunere se prelungeşte până la data de 3 septembrie 2018, inclusiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here