Străzile din Slatina sunt circulabile. S-a intervenit în forță toată noaptea!/ FOTO

Slatina are străzi circulabile după ce toată noaptea trecută s-a intervenit pentru îndepărtarea zăpezii de arterele rutiere.

Potrivit viceprimarului Claudiu Stăncioiu, nici o stradă din municipiul-reședință de județ nu este circulabilă. Asta după ce toată noaptea trecută societățile care se ocupă de deszăpezire au intervenit cu zeci de utilaje, împrăștiind zeci de tone de sare și nisip.

„S-a lucrat toată noaptea. Salubris și Dezvoltare Urbană au intervenit cu 25 de utilaje și de muncitori și au împreștiat pe străzi 45 de tone de sare cu nisip. Cu clorură nu s-a dat pentru că aceasta se folosește la temperaturi scăzute, de cel puțin minus trei grade Celsius. La noapte, dacă temperaturile vor scădea mult, suntem pregătiți să folosim și clorură, dar depcamdată nu se anunță nimic, iar mâine sunt anunțate temperaturi pozitive”, a declarat Claudiu Stăncioiu.

De asemenea, se intervine cu utilajele și pe străzile dintre blocuri.

Ca de obicei, în astfel de condiții meteo strada Drumul lui Stroe este închis circulației, iar cine se aventurează cu autovehiculul pe acolo o face pe propria sa răspundere, spun autoritățile.

De asemenea, încă se intervine cu utilajele în zona Satul Nou, unde zăpada a fost mai consistent viscolită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here