Paul Stănescu: Dacă restructurarea va pica la vot, Guvernul va rămâne în forma actuală

Senatorul Paul Stănescu, președintele PSD Olt, a declarat luni, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că Partidul Sosical Democrat poartă negocieri cu mai mulți parlamentari pentru a trece restructurarea Guvernului.

“Facem calcule. Se discută cu foarte mulţi parlamentari şi e posibil. Sigur nu putem fi siguri niciodată de un anumit lucru, dar e posibil”, a spus senatorul PSD.

Întrebat ce se va întâmpla dacă restructurarea nu trece de Parlament, Stănescu a spus:

“Dacă restructurarea va pica la vot, Guvernul va rămâne în forma actuală şi sigur atunci ne aşteptăm la moţiunea de cenzură, asta e tot. După cum spune şeful opoziţiei Orban sigur ne aşteptăm la moţiune de cenzură”.

Paul Stănescu a fost întrebat și dacă are emoţii că Viorica Dăncilă nu intră în turul doi al alegerilor prezidenţiale, spunând că partidul se va mobiliza şi va obţine cele mai bune rezultate.

“Emoţii ai tot timpul, te duci într-o bătălie tot timpul ai emoţii, nu eşti convins că o vei câştiga, dar partidul se va mobiliza ca să scoatem cele mai bune rezultate”, a explicat senatorul, precizând că Dăncilă le-a spus că este creditată de sondaje cu 27 la sută din preferinţele alegătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here