Un bărbat din Slatina prins săvârșind o infracțiune este cercetat pentru două fapte penale. Cum e posibil

Sursa foto: romaniatv.net

Un bărbat de 63 de ani, din Slatina, a fost depistat, ieri, de polițiști în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. El este acum cercetat nu pentru doar o infracțiune, ci pentru două.

Asta pentru că, după ce a fost oprit în trafic și testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, a mai comis o infracțiune, refuzând să se supună recoltării de probe biologice.

„În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Citește și De ce nu a fost reținut polițistul din Olt care a desfigurat în bătaie o femeie/ Magistrat: Eu l-aș fi reținut pe loc!

Cu o zi înainte, polițiștii au mai depistat un bărbat, de 36 de ani, din comuna Osica de Sus,  în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și Locul, în Olt, unde „s-au clădit partide, s-au numit prefecți, s-au uns comandanți de poliție și s-au întâlnit amanții perfecți”/ Dezvăluirile unui fost șef la Curtea de Conturi

În aceeași zi, un bărbat de 45 de ani, din municipiul București, a fost depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here