Horoscop 26 august. Peștii încep un proiect care le aduce mulți bani

O să ne orientăm din mers, să vedem încotro s-o apucăm şi cu cine să luăm legătura ca să mergem la sigur, să ne atingem obiectivele.

Vibraţia zilei este 8 să fim cumpătaţi cu banii.

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 FECIOARĂ

Apar noutăţi la tot pasul şi trebuie să păstraţi ritmul ca să vină şi succesul pentru care aţi depus atâta efort. O să descâlciți o situaţie alambicată şi o să aveţi parte de câştiguri, o să vă croiţi drum spre o altă zonă profesională, c-o să puneţi la bătaie alte calităţi

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 BALANŢA

O să vă faceţi timp şi pentru voi, să mai vedeţi un spectacol în aer liber, să daţi o raită prin parc, său scurt aşa, la shoping. Întrevedere cu cineva care va propune o afacere şi o să vă mai gândiţi dacă va-ncumetati, sau nu, că poate nu trebuie să daţi imediat răspunsul.

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 SCORPION

De muncă multă n-o să scăpaţi cu una, cu două şi o să faceţi tot ce depinde de voi să vă achitaţi de obligaţii. Ar intra nişte bani, dar cheltuielile nu par deloc puţine şi o să vă gestionaţi cu cap, banii, ca să nu trebuiască să cereţi nimănui cu împrumut, sau…gratis.

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

Prezenţa cuiva o să vă fie de folos dacă sunteţi în căutarea unei idei de afaceri, sau de relansare în plan social. O să-ntâlniţi pe cineva care simte o atracţie faţă de voi poate şi voi la fel, şi ar fi şanse să vă şi înţelegeţi în relaţie şi să vă meargă bine.

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 CAPRICORN

Se poate să primiţi ajutor din partea unor oameni care vă apreciază mai mult decât credeţi şi o să vă eliberaţi de efort şi de stres. Voi puteţi schimba multe lucruri în bine şi să vă oferiţi şansa de a vă face remarcaţi în sfera cariera, sau sava căsătoriţi şi să-ncepeti o viaţă nouă.

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

Poate vă ocupaţi şi de maşină ca să puteţi pleca pe undeva, o duceţi în servis, sau va mai uitaţi voi să vedeţi ce are, dacă vă pricepeţi. Voi se poate să-ncepeti o nouă specializare şi să vă bucuraţi de condiţiile pe care le veţi întâlni, de oamenii care or să vă ghideze pe acest drum de succes.

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 PEŞTI

Vi se propune o ieşire la cafea, chiar şi în week-end dacă sunteţi prea ocupaţi cu treburile în timpul săptămânii şi vă duceţi. O să daţi drumul unui nou proiect ca să vă asiguirati banii de care aveţi nevoie c-o să vină o perioadă cu multe cheltuieli şi o să vă fie greu şi fără bani, evident.

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 BERBEC

Se vine cu proiecte noi la serviciu şi o să vă puneţi toată râvna în funcţiune să vă faceţi remarcaţi, să fiţi cap de afiş. O veste legată de un drum pe care urmează să-l faceţi şi o să ştiţi dacă mai plecaţi, sau vine persoana la care urma să vă duceţi, la voi.

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 TAUR

Se poate să-ntâlniţi pe cineva într-un context chiar şi profesional şi să lege o amiciţie care să ducă mai departe, la o relaţie. Se pare c-o s-aveţi un timp dedicat celor tineri, poate vă duceţi împreună pe undeva, sau îi trimiteţi pentru câteva zile într-un loc de agrement, ca să se destindă.

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 GEMENI

Poate va inspiră un grup cu care vă vedeţi în particular să o viraţi spre alt segment, profesional, să experimentaţi lucruri noi. Întrevedere în scop de afaceri şi o să puneţi în balanţă avantajele şi dacă merită o să vă alăturaţi unui grup care vă aşteaptă, vă curtează să lucraţi împreună.

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 RAC

Se poate să primiţi un plus de atenţie din partea unei persoane care vrea să se-apropie din ce în ce de voi şi o să răspundeţi cam la fel. Voi vă faceţi curaj să vă exprimaţi şi altfel profesional ca să scoateţi la iveală şi celelalte valente care v-ar pune în lumina reflectoarelor, să străluciţi.

HOROSCOP 26 AUGUST 2020 LEU

Poate-o să luaţi bani şi din colaborări şi se-aduna un capital, care v-ajuta să vă mişcaţi încolo şi-ncoace. Vă pregătiţi de o relansare, poate vi se dă o funcţie, sau va trebui să susţineţi un concurs – oricum, sanse-aveti să ocupaţi un fotoliu de lider

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here