Horoscop 8 octombrie. Progrese în carieră. Vibrația zilei este opt

E o acalmie pe cer şi putem profita ca să facem lucruri care ne plac, ne relaxează şi să ne mai ocupăm şi de noi.

Vibraţia zilei este 8 şi cu banii să fim mai grijulii, să nu-i cheltuim fără cap.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 BALANŢĂ

Întrevedere cu cineva care va propune să vă alăturaţi unei cauze, e un proiect care o să vă pună în centrul atenţiei. Or să apară oferte de lucru, dar n-o să fie o alegere uşoară – vă-mpiedică, o să vedeţi câte ceva şi o să mai amânaţi poate, schimbarea de job.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

O să fiţi interesaţi de studii, de examene, poate asimilaţi uşor materia, comunicaţi cu lejeritate, o să fie perfect. Munca în echipă, fie ea şi online, o să v-aducă satisfacţii, dar o să fie solicitant pentru că mai sunt şi oameni care nu sunt cooperanţi.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să fiţi inventivi şi o să ştiţi cum să vă puneţi în valoare, poate nimeriţi într-un context favorabil şi cineva o să vă remarce. Se poate să vă asociaţi cu cineva care e de calibrul vostru şi să vă rotunjiţi veniturile, să faceţi progrese în carieră, c-aţi ştiut să fructificaţi momentul.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Poate familia n-a renunţat la mutatul într-o locuinţă mai mare şi vă interesaţi pe piaţa imobiliară să vedeţi care e pulsul. O să vă relansaţi pe piaţa cu ceva care să vi se potrivească şi să fie de viitor, de cursă lungă, şi de calitate – c-o să investiţi acolo toate resursele voastre.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate e nevoie de voi să vă ocupaţi de un eveniment, o prezentare şi o să vă descurcaţi frumos. Pot veni bani şi dintr-o sursă mai veche, c-o fi vreo recalculare, va da cineva înapoi o datorie şi o să vă descurcaţi cu datoriile.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

O să vă fascineze cineva, şi să rămâneţi în starea de visare mult şi bine – şi o să vă priască. Se poate să vă pregătiţi de o plecare pentru 2,3 zile undeva să vă remontaţi şi vă interesaţi de bilete de cazare, de transport şi de bani – să aveţi de cheltuială.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

Se poate să ajungeţi la un consens cu partenerul de cuplu şi să vă retrageţi vreo acţiune de divorţ, şi să vă continuaţi frumos, relaţia. O să perfectaţi un contract pe care l-aţi negociat cu ceva timp în urmă, dar nu picaserăţi de acord cu angajatorul acum însă v-aţi înţeles.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 TAUR

Poate-o să demaraţi un proiect nou la serviciu şi o să aveţi noi responsabilităţi, dar v-alegeţi şi cu bani. E cineva care-şi manifesta admiraţia faţă de voi şi o să aveţi şi voi o reacţie de răspuns – vă place, nu vă place persoana, să să ştie cum stă.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

Se poate să vă implicaţi serios în tot ce ţine de şcoală, poate veniţi cu idei ca să meargă şi mai bine cursurile online, sau de la şcoală. Se poate să fie o zi bănoasă şi să daţi o raită şi pe la cumpărături şi să luaţi tot ce e nevoie pentru casa, şcoală, grădiniţă, şi să achitaţi şi facturi.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 RAC

O să vă caute cineva care vine cu intenţii serioase, chiar de căsătorie şi o să fiţi deschişi, o să agreaţi ideea. E o energie suplimentară pe care o puteţi folosi şi la treabă şi la distracţie, poate practicaţi un sport, sau vă petreceţi timpul liber altfel.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 LEU

Se poate să mai aveţi de făcut nişte completări prin casă, scoateţi ce nu mai folosiţi şi luaţi lucruri noi care să vă ajute la treabă. Poate folosiţi măcar acum biletele de vacanţă pe care le-aţi sistat în timpul restricţiilor şi vă luaţi câteva zile la munte, sau chiar şi la mare, să respiraţi aer curat.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

O să vă apucaţi de studiu, de învăţat, poate daţi şi un interviu pentru un post, ori poate un concurs pentru o funcţie. Poate n-ar strica să forţaţi şi voi un pic notă şi să vă cereţi banii de pe la datornici, şi totodată să vă achitaţi de toate ratele c-oti mai fi amânat vreuna.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here