Victor Slav s-a afișat public cu noua lui iubită. Internauții au început să arunce cu vorbe răutăcioase/ FOTO

Victor Slav le-a prezentat-o fanilor săi pe noua lui iubită, la un an și jumătate de relație. Curajul de a se afișa împreună nu a fost apreciat de internauți, ba din contră, au lăsat tot felul de comentarii răutacioase.

Urmăritorii de pe Instagram i-au transmis lui Victor Slav că și-a ales iubita astfel încât să semeze cu fosta soție, Bianca Drăgușanu.

Victor Slav a decis la început de an că trebuie să își facă relația publică. A fost surprins de jurnaliști la cumpărături cu noua lui cucerire chiar la începutul pandemiei de coronavirus. Nu a spus nimic la acea vreme, ci mult mai târziu.

”For 2021, Bonnie & Clyde in action” (pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune), a scris Victor în dreptul unei imagini alb-negru, în care apare alături de iubita lui. În loc de felicitări și urări de bine, frumosul cuplu a primit numai aluzii răutăcioase, astfel încât Victor a fost nevoit să blocheze comentariile la această postare, potrivit Click.

Comentariile internauților:

”Câta «siliconul» ai sis la bust…s illy sau silicon valey. Voi astea operate sau aranjate asa la «țiplă» se vede chinul pe fața voastră, fără supărare, și superficialitatea. Sunteți ca o mâncare care arată bine, prea bine să fie și gustoasă. Fete tinere operate și machiate”, a transmis un internaut.

”Păcat de tine! Dar cine este cea de lângă tine! Acum este tânără (cine o fi ?!!!), dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îți mai placă?! Una este să te întreții, altceva să schimbi măsura la silicoanele din toate părțile esențiale… Chiar păcat de tine!”

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here