Dublă TRAGEDIE în Mehedinți, unde doi tineri, de 20 și 26 de ani, au murit într-un accident rutier. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

O dublă tragedie s-a petrecut, ieri după-amiază, în Mehedinți, unde un tânăr de 26 de ani și o tânără de 20 de ani, ambii din Orșova, au murit într-un cumplit accident rutier. 

Nenorocirea s-a petrecut pe DN 6, la Gura Văii, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion.

În urma impactului, cei doi tineri au rămas încarcerați. Eforturile depuse de echipele de salvare au fost în zadar, cele două victime neputând fi salvate.

„Tânărul de 26 de ani din municipiul Orșova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 din direcția Drobeta Turnu-Severin către Orșova, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un alt tânăr, de 24 de ani, din localitatea Corcova.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto de 26 de ani și a pasagerei dreapta față de 20 de ani, ambii din municipiul Orșova și rănirea ușoară a celuilalt conducător auto.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinti, Andreea Rădoi.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului rutier.

Imagini de la fața locului:

Sursa imagini: news-mehedinti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here