Amenzi de mii de lei aplicate de jandarmi la Zilele Municipiului Slatina/ FOTO

Prezenți, alături de celelalte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne, la concertele din acest weekend organizate în Parcul Tineretului din Slatina cu prilejul zilelor municipiului, pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, jandarmii s-au văzut nevoiți să aplice mai multe amenzi.

Astfel, atunci când au fost constatate abateri de la normele legale, jandarmii au intervenit cu operativitate, aplicând 16 amenzi contravenționale în valoare de 4900 lei și cinci avertismente pentru nerespectarea încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De semenea, jandarmii, polițiștii și lucrătorii din cadrul Agenției Naționale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt, au desfășurat mai multe campanii de prevenire a consumului de droguri.

Au fost diseminate informații precum consecințele juridice ale faptelor de încălcare a normelor legale săvârșite pe timpul adunărilor publice sau sensibilizarea cu privire la aspectele medicale, psihologice și sociale ale consumului și dependenței de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here