Alro Slatina: Marian Năstase, numit președinte al Comitetului de Remunerații și Nominalizări

Marian-Daniel Năstase, președintele Consiliului de Administrației al Alro Slatina, ocupă, de puțin timp, și președinția Comitetului de Remunerații și Nominalizări.

Anunțul a fost făcut de conducerea companiei și raportat pe Bursa de Valori București (BVB).

„Prin prezentul raport curent informăm persoanele interesate că, în data de 22 mai 2023, s-a desfășurat sedința Comitetului de Remunerații și Nominalizări în cadrul căreia domnul Marian-Daniel Năstase a fost numit în funcția de Presedinte al Comitetului de Remunerații și Nominalizări. Domnul Marian-Daniel Năstase a acceptat numirea”, se arată în raportul Alro.

Comitetul de Remunerații și Nominalizări este un comitet al Consiliului de Administrație (CA) și are puteri delegate de acest organism.

Printre obiectivele Comitetului se numără protejarea interesele acționarilor în aspecte legate de remunerația membrilor CA, conducerii executive și a conducerii superioare, monitorizarea respectării cerințelor legale și normative ale companiei cu privire la nivelul și divulgarea remunerației, cât și la evoluția beneficiilor pentru angajați, în general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here