Furtuna a lăsat mii de gospodării fără electricitate în Olt/Un stâlp electric, doborât de vânt/FOTO+VIDEO

Furtuna care s-a abătut duminică seara, o dată cu ploaia, asupra Oltului a lăsat mii de gospodării din mai multe localităţi din judeţ fără electricitate. Un stâlp electric a fost doborât de vântul puternic.

Citeşte şi Cod Galben de INUNDAŢII în Olt / Harta tuturor zonelor aflate în PERICOL

Conform informării societăţii de distribuţie a energiei electrice, 2.739 de gospodării din localităţile Pleşoiu, Găneasa, Priseaca şi Valea Mare au rămas fără electricitate după ce vântul puternic a avariat instalaţiile de alimentare.

Citeşte şi Cod Portocaliu de ploi, furtuni şi grindină în Olt/Precipitaţii de până la 90 de litri/mp

Şapte echipe de lucrători au plecat în teren pentru remedierea defecţiunilor.

În satul Dranovăţu din comuna Găneasa un stâlp de susţinere a instalaţiei de alimentare cu energie electrică a fost doborât de vijelie, la faţa locului intervenind pompierii din Slatina.

Citeşte şi Seară INCENDIARĂ cu Delia la Zilele Slatinei: Mii de slătineni s-au bucurat de show/FOTO+VIDEO

„Detaşamentul din Slatina aigură măsurile specifice la un stâlp de electricitate din comuna Găneasa, sat Dranovăţu, care s-a înclinat din cauza vântului. Intervin echipe ale societăţii de distribuţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Citeşte şi Urmele DEZASTRULUI în Olt/Ce a păţit o familie la prima oră a dimineţii/FOTO+VIDEO

În intervalul 18.30 – 20.00, au fost emise trei atenţionări Cod Galben de fenomene meteo imediate de ploi, intensificări ale vântului şi grindină.

Citeşte şi INCENDIAR/Traian Băsescu: Cei 300.000 de euro au ajuns la preşedinta Tribunalului Olt

Oltul intră, de duminică seară, alături de alte 12 judeţe, sub avertizare Cod Portocaliu de ploi, furtuni şi grindină, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Citește și Ce a scris judecătoarea Carmen Marinescu pe Facebook înainte de a pleca la pușcărie/EMOȚIONANT

Ploile vor fi însemnate cantitativ, mai spun meteorologii. În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă de 50…70 l/mp și pe arii restrânse 80…90 litri/mp.

Citește și Parchetul Slatina sare ca ars la „informațiile ofensatoare” apărute în presa locală

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here