Incendiu de vegetaţie între Balş şi Craiova/Traficul auto s-a desfăşurat cu greu pe DN 65

Un incendiu de vegetaţie care a cuprins circa 10 hectare cultivate cu grâu şi o suprafaţă cu vegetaţie uscată a izbucnit joi după-amiază între Balş şi Craiova, la limita judeţelor Olt şi Dolj, fumul degajat făcând ca circulaţia rutieră pe DN 65 – E 574 să se desfăşoare cu greutate, în prezenţa unui echipaj de poliţie. 

Citeşte şi Accident rutier GRAV în Scorniceşti/Un bărbat de 34 de ani a MURIT/ Imagini de la faţa locului

La faţa locului au intervenit pompierii din Balş şi cei din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, cu două autospeciale de stingere.

Citeşte şi Procurorii îl vor în AREST pe primarul din Izvoarele/Mişcarea pe care Parchetul Slatina a făcut-o

„A fost un incendiu de vegetaţie la ieşirea din Balş spre Craiova, la limita judeţelor Olt şi Dolj. Au intervenit două autospeciale de stingere de la Garda Balş şi un echipaj de stingere de la Detaşamentul 2 Craiova. Incendiul s-a manifestat în apropierea DN 65 – E 574.

Citeşte şi Marius Oprescu, despre banii din PNDL: Nu a fost vreo alocare preferențială către Olt

S-a circulat controlat, cu ajutorul unui echipaj de poliţie. Au ars un lan de grâu de circa 10 hectare şi 0,5 hectare de vegetaţie uscată. Zona unde s-a produs incendiul aparţine localităţii Robăneşti”,  a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Citeşte şi Amenzi URIAŞE aplicate de poliţiştii din Olt pentru manevre cu lemne din pădurile judeţului/FOTO

Citeşte şi Oltul primeşte peste 820 milioane lei pentru sute de proiecte de investiţii/Lista obiectivelor şi sumele alocate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here