Un copil din Tufeni s-a înecat în lacul de agrement al fostului preot Costinel Alecsandrescu/FOTO+VIDEO

Un minor de în vârstă de 15 ani din comuna olteană Tufeni s-a înecat, duminică, într-un lac destinat pescuitului de agrement care, potrivit OLT-ALERT, aparţine fostului preot şi director al Ansamblului folcoric „Doina Oltului”, trimis în judecată pentru delapidare. Corpul neînsufleţit al adolescentului a fost găsit în apa lacului de scafandri Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt după circa 15 minute de căutări. El a fost predat echipelor medicale pentru a i se efectua manevre de resuscitare. Ulterior, minorul a fost declarat decedat.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 15.00, când băiatul se afla pe lac într-o barcă. El se afla cu încă un prieten şi, la un moment dat, a căzut din barcă.

Citeşte şi ALERTĂ Zeci de cazuri de rujeolă au fost generate, în Olt, de condiţiile din spital /VIDEO

„Echipa de scafandri a ISU Olt a intervenit în comuna Tufeni pentru salvarea unui copil dispărut într-un lac de agrement. La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru transport scafandri la intervenţie cu ambarcaţiunea din dotare, o autospecială pentru muncă operativă, o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD”, a declarat înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, căpitanul Cornel Gogolan.

Citeşte şi Trafic INFERNAL la marginea Slatinei, pe Podul Olt: „O bătaie de joc”/ FOTO+VIDEO

În jurul orei 16.45, corpul neînsufleţit al minorului a fost găsit de scafandri după aproximativ 15 minute de căutări şi a fost predat echipelor medicale pentru efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru readucerea sa la viaţă, astfel că, în jurul orei 16.54, băiatul a fost declarat, oficial, decedat.

Citeşte şi Traseul drumului expres Craiova-Slatina-Piteşti a fost MODIFICAT / DOCUMENT

Lacul cu pricina, cu o dimensiunea de 20 mp/20 mp şi o adâncime de patru metri, este destinat pescuitului de agrement şi aparţine fostului preot şi director al Ansamblului folcoric „Doina Oltului”, trimis în judecată pentru delapidare.

Citeşte şi Accident la Slatina: Din ce a putut scăpa cu viaţă un tânăr /Imagini CUTREMURĂTOARE

„Confirmăm informaţia că lacul în care s-a petrecut tragedia se află pe proprietatea persoanei la care faceţi referire. În acest moment, poliţiştii din Scorniceşti se află la faţa locului şi fac cercetări. În funcţie de rezultate, se vor lua măsurile legale în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Citeşte şi Fostul primar al Caracalului, Gheorghe Anghel, ÎNCHISOARE cu EXECUTARE în dosarul „Mafia de la FC Caracal”

Costinel Alexandrescu deţine o proprietate de vis, în stilul ranch-urilor americane, în Tufeni, denumită Valea Sfinţilor, pe care se găsesc o piscină aidoma celor mai bogaţi oameni şi lacul de pescuit în care s-a petrecut, duminică, tragedia.

În urmă cu trei zile, acesta anunţa pe pagina sa de socializare un concurs de pescuit ce urma să aibă loc săptămâna viitoare pe lacul de pe proprietatea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here