Federalcoop, investiţie de peste 150.000 de lei în centrul Slatinei/„Mulţumim domnului primar Moţ”/FOTO

Federalcoop Olt se află în faza de finalizare a unei investiţii de peste 150.000 de lei în plin centrul Slatinei, bani băgaţi în modernizarea faţadei la clădirea de pe bulevardul A.I. Cuza, colţ cu strada Libertăţii, imobil vechi din 1972 care îi aparţine şi în care a funcţionat decenii întregi restaurantul Sâmbureşti. Firma de construcţii angajată de proprietar a demolat vechile scări care asigurau accesul doar pe la capetele imobilului, înlăturând balustrada masivă din beton, şi a turnat altele cu deschidere pe toată lungimea clădirii.

Investiţia era necesară întrucât imensa balustradă care străjuia faţada imobilului nu mai prezenta garanţie, spun reprezentanţii Federalcoop.

Citeşte şi Costinel Alecsandrescu, prima reacţie după moartea minorului de 15 ani în lacul său din Tufeni/FOTO

„Era nevoie de o înnoire acolo, pentru că scările vechi şi balustrada din beton începuseră să cedeze, nemaiprezentând garanţie şi punând chiar în pericol pe cei care trec zi de zi, minut de minut, prin zonă. Noile scări oferă acum accesul către diversele locaţii din clădire pe toată lungimea lor, spre deosebire de cele vechi, construite doar la capetele imobilului, şi, placate cu gresie de bună calitate, dau şi o tuşă nouă, modernă, clădirii, a cărei faţadă va fi şi ea, la primul nivel, primenită cu elemente noi”, a declarat preşedintele Federalcoop Slatina, Petre Idoraş.

Citeşte şi Depozit de ţigări şi dulciuri, distrus de flăcări în Slatina. Incendiul a fost provocat/FOTO+VIDEO

Un alt element de noutate că, o dată cu construirea noilor scări, acestea au fost prevăzute şi cu o rampă pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi.

Citeşte şi ALERTĂ în Olt: Mâncare cu viermi din belşug într-un restaurant din Balş / VIDEO

Conducerea Federalcoop îşi cere scuze slătinenilor pentru că pe perioada lucrărilor accesul pe trotuarul bulevardului a fost restrâns. De asemenea, Federalcoop mulţumeşte primăriei pentru promptitudinea cu care a tratat solicitările documentaţiei de care proprietarul avea nevoie pentru începerea şi derularea lucrărilor.

Citeşte şi Un copil din Tufeni s-a înecat în lacul de agrement al fostului preot Costinel Alecsandrescu/FOTO+VIDEO

„Îi mulţumim domnului primar Emil Moţ pentru rapiditatea cu care primăria ne-a eliberat autorizaţia de construire pentru investiţia noastră. Domnia-sa a înţeles imediat cât de necesară era o asemenea investiţie nu doar pentru siguranţa cetăţenilor, ci şi pentru designul arhitectural al zonei”, a mai declarat Petre Idoraş.

Citeşte şi ALERTĂ Zeci de cazuri de rujeolă au fost generate, în Olt, de condiţiile din spital /VIDEO

Citeşte şi Trafic INFERNAL la marginea Slatinei, pe Podul Olt: „O bătaie de joc”/ FOTO+VIDEO

Citeşte şi Traseul drumului expres Craiova-Slatina-Piteşti a fost MODIFICAT / DOCUMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here