Minune pe DN 65 în Olt: Din ce au putut scăpa doi bărbați și o minoră/ Imagini SPECTACULOASE de la fața locului

Doi bărbați și o persoană minoră pot spune că luni, 21 august, s-au născut pentru a doua oară după ce autoturismul cu care se deplasau a fost implicat într-un accident spectaculos petrecut pe DN 65, între Slatina și Balș, în zona Pădurii Sarului. Este vorba de un gen de accident care în alte cazuri a adus moartea.

Citește și Demisă vineri din funcție, șefa IȘJ Olt, Felicia Man, declară RĂZBOI în instanță Ministerului Educației

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 15.10, când șoferul singurului autoturism implicat în accident și în care se aflau trei persoane din Baia Mare a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat.

Citește și În COMĂ ALCOOLICĂ la volan /Polițiștii din Olt au prevenit producerea unor tragedii pe șosea

La fața locului au ajuns pompierii SMURD de la Balș pentru acordarea primului ajutor. Din fericire, cele trei persoane care se aflau în autoturism, doi bărbați și o fată de 14 ani, nu au suferit vătămări.

Citește și Episcopul Slatinei și Romanaților, Sebastian Pașcanu, reacție la acuzațiile de homosexualitate/ Ce spune prelatul

„Pompierii SMURD de la Garda Balș au intervenit în zona Pădurea Saru la un accident rutier. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei persoane. Salvatorii au asistat cele trei persoane aflate în autovehicul, doi bărbați, de 50 și 20 de ani, și o adolescentă de 14 ani, toți trei cu domiciliul în municipiul Baia Mare. Toate cele trei persoane, conștiente și cooperante, au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Citește și Program prelungit la Serviciul pentru eliberarea pașapoartelor Olt/ Ce spune prefectul județului

La fața locului au ajuns și polițiștii care au demarat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește și Referendumul privind adăugarea cuvântului „Romanați” la denumirea județului Olt, supus aprobării în ședința CJ din această lună

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here