Cătălin Rotea a devenit manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina/Care este obiectivul său principal

Fostul prefect de Olt și secretar de stat Cătălin Rotea a preluat, vineri dimineață, mandatul de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina după ce, luna trecută, Elena Vișan a demisionat din această funcție.

Predarea – preluarea funcției a fost o formalitate simplă, noul manager având primele discuții cu directorul medical și cu directorul financiar-contabil ai unității sanitare, Cătălin Pătru și Giana Dinică, precum și cu directorul de îngrijiri medicale, Mirela Stăncioiu.

Citește și Un bucureștean cultiva cannabis în Olt /Bărbatul a fost reținut de procurorii olteni

Ulterior, a început ședința cu membrii Consiliului de Administrație pe subiecte generate de noul context.

Contactat de OLT-ALERT, Cătălin Rotea a declarat că nu vor surveni modificări în structura de conducere.

Citește și Țânțari UCIGAȘI în Olt/O persoană infectată cu virusul West Nile a MURIT/Ce spun responsabilii de la DSP

„Echipa managerială va rămâne în actuala componență, iar eu voi continua să aplic planul de management pe care Elena Vişan l-a implementat până în momentul de față”, a spus noul manager al spitalului.

Cătălin Rotea consideră preluarea acestei funcții o nouă provocare și are drept scop creșterea calității serviciilor medicale în beneficiul pacienților.

Citește și Județul Olt, sursă de DROGURI pentru piața neagră/Ce au descoperit procurorii DIICOT

„Ne propunem drept obiectiv principal creşterea calităţii serviciilor medicale și un grad cât mai mare de accesibilitate al populaţiei la serviciile medicale oferite de spitalul nostru”, a mai precizat Cătălin Rotea.

Citește și Incendiile de vegetație uscată DISTRUG tot mai multe locuințe în Olt/Imagini CUMPLITE

Elena Vișan a demisionat, în 23 august, din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, care și-a exprimat dorința de a se reîntoarce în sectorul privat.

Înlocuitorul acesteia, Cătălin Rotea, în vârstă de 33 de ani, a ocupat, în 2013, funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu Olt şi pe cea de prefect al judeţului Olt în perioada septembrie 2013 – martie 2014. El a devenit ulterior şef de cabinet al ministrului Finanţelor Publice Darius Vâlcov.

Citește și Ziua Jandarmeriei Rurale a fost omagiată, vineri, de jandarmii olteni

În aprilie 2015, Rotea s-a mutat la Ministerul Dezvoltării Rurale şi Administraţiei Publice, pe un post de consilier, iar în perioada 2015-2016 a condus Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt. În 17 ianuarie 2017, el a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, unde a stat mai puțin de trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here