Un bucureștean cultiva cannabis în Olt /Bărbatul a fost reținut de procurorii olteni

Un bărbat de 29 de ani din București a fost reținut de procurorii DIICOT Olt după ce polițiștii de combatere a criminalității organizate au descoperit, joi, pe raza comunei Spineni, o cultură outdoor de cannabis, cu peste 300 de plate, care ar aparține bucureșteanului. Procurorii au cerut, vineri, judecătorilor Tribunalului Olt arestarea preventivă a bărbatului, măsură dispusă de magistrați.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt au efectuat, în 31 august, o percheziţie domiciliară pe raza comunei Spineni, județul Olt, într-o cauză în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

Citește și Cătălin Rotea a devenit manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina/Care este obiectivul său principal

„În timpul percheziției, a fost descoperită o cultură outdoor de cannabis, formată din 328 plante, iar în anexele imobilului, la uscat, au fost găsite aproximativ 10 kg. de muguri şi plante de cannabis.

Citește și Țânțari UCIGAȘI în Olt/O persoană infectată cu virusul West Nile a MURIT/Ce spun responsabilii de la DSP

De asemenea, au fost descoperite lăzi şi alveole în care ar fi fost crescute iniţial plantele de cannabis, recipiente cu îngrăşământ lichid şi solid, dispozitive pentru stropirea plantelor, precum şi o pompă cu hidrofor pentru udarea plantelor”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Citește și Județul Olt, sursă de DROGURI pentru piața neagră/Ce au descoperit procurorii DIICOT

Din cercetări a reieșit că plantele ar fi fost cultivate de un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Bucureşti, în vederea comercializării ulterioare.

Citește și Incendiile de vegetație uscată DISTRUG tot mai multe locuințe în Olt/Imagini CUMPLITE

Față de cel în cauză a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore. Vineri, bărbatul a fost prezentat magistraților Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă, judecătorii dispunând aplicarea acestei măsuri.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Olt.

Citește și Ziua Jandarmeriei Rurale a fost omagiată, vineri, de jandarmii olteni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here