Incendiu PUTERNIC într-o localitate din Olt/Imaginile care spun TOTUL

Două anexei gospodărești au fost distruse şi o locuinţă din localitatea Studina a suferit pagube serioase în urma unui incendiu izbucnit marţi seară.

Mai exact, incendiul s-a petrecut într-o gospodărie din satul Studinița, a cărei proprietară, o femeie în vârstă, a observat foarte târziu focul.

Citeşte şi Restaurantul Ambasador din Slatina, amenzi URIAŞE în cascadă de la ITM/Vezi motivul

Pompierii din cadrul Gărzii Vişina şi cei de la Detaşamentul Caracal, ca şi voluntarii de la SVSU Brastavăţu, sau deplasat în cel mai scurt timp posibil la faţa locului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. De asemenea, la locul incendiului a ajuns și echipajul SMURD Vișina.

Citeşte şi Fost primar foarte cunoscut din Olt, cercetat pentru UCIDERE din culpă

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent cu flacără și degajări mari de fum la două anexe gospodărești și la acoperișul unei locuințe.

Citeşte şi Autorii furtului masiv de aluminiu de la Alro, VICTORIE în instanţă împotriva procurorilor

Intervenția pompierilor a durat mai bine de trei ore, în urma incendiului fiind distruse cele două anexe gospodărești, bunurile depozitate în interior, dar și acoperișul locuinței pe circa 120 de metri pătrați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Citeşte şi Bărbat ÎNJUNGHIAT de propriul frate în Olt/ Autorul a fost ARESTAT preventiv

Cauza probabilă a incendiului este un aragaz lăsat în funcțiune nesupravegheat, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Citeşte şi Totul despre cum să devii poliţist în timp record / Recrutări masive în Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here