Restaurantul Ambasador din Slatina, amenzi URIAŞE în cascadă de la ITM/Vezi motivul

Firma care deţine restaurantul Ambasador din Slatina, SC Ciucă SNC, a primit amenzi record de la inspectorii de muncă după ce a încercat să fenteze statul, utilizând mai mulţi salariaţi care prestau muncă fără forme legale, potrivit unor surse din domeniul alimentaţiei publice. 

Citeşte şi Incendiu PUTERNIC într-o localitate din Olt/Imaginile care spun TOTUL

La un control desfăşurat de reprezetanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Olt, aceştia au descoperit că în restaurant lucrau nu mai puţin de patru persoane pentru care angajatorul nu a putut prezenta forme legale de angajare. Inspectorii de muncă nu au putut trece cu vederea încălcările legii şi au aplicat firmei care administrează unitatea de alimentaţie publică amenzi care au totalizat 80.000 de lei, câte 20.000 de lei pentru fiecare persoană care lucra „la negru”.

Citeşte şi Fost primar foarte cunoscut din Olt, cercetat pentru UCIDERE din culpă

Aceste probleme nu sunt singurele cu care administratorii restaurantului din Slatina s-au confruntat în ultima perioadă de timp.

Citeşte şi Autorii furtului masiv de aluminiu de la Alro, VICTORIE în instanţă împotriva procurorilor

Restaurantul Ambasador a fost închis, în trecutul apropiat, de două ori în mai puţin de un an, din cauza neregulilor descoperite în privința securității la incendiu. Împotriva ultimei decizii de acest fel, luată de instituţia abilitată, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, care a aplicat administratorului şi o amendă uriaşă, SC Ciucă SNC a făcut plângere contravențională în instanță, care a admis în parte cererea reclamantei, în sensul că a redus amenda la 50.000 de lei.

Citeşte şi Bărbat ÎNJUNGHIAT de propriul frate în Olt/ Autorul a fost ARESTAT preventiv

Ulterior, unitatea a depus la ISU documentele cerute de lege, astfel că a obţinut autorizaţia de securitate la incendiu.

Citeşte şi Totul despre cum să devii poliţist în timp record / Recrutări masive în Olt

1 COMENTARIU

  1. ITM sa mearga in control si la Hotel Prestige unde sunt 8 angajati fara forme legale, dar binenteles ca domnul Dobra Gheorghe este cuminte si foarte atent cu domnii de la ITM si nimeni nu are ce sa ii faca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here