Frumusețea nu aduce și fericire: O celebră vedetă cu origini în Slatina trăiește o DRAMĂ care i-a răvășit viața/FOTO

O celebră vedetă cu origini în Slatina trăiește o adevărată dramă care i-a răvășit viața.

Citește și Modificări legislative: Dai muzica prea tare și îți superi vecinii, faci PUȘCĂRIE

Este vorba de Mădălina Ghenea, care a vorbit pentru prima oară după despărțirea de Matei Stratan, singurul bărbat din viața ei cu care a făcut un copil. Mădălina a declarat că ține foarte mult la intimitatea ei și că nu vrea să comenteze prea mult evenimentul.

Citește și Un liberal din conducerea PNL Slatina a trecut la ALDE / FOTO

„Ultimul lucru pe care îl doresc este ca viața mea să devină subiect zilnic de comentarii. Vă rog să înțelegeți că țin la intimitatea mea și vă rog să o respectați. Matei este tatăl comorii vieții mele. Avem un copil minunat. I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui. Locul lui în viața noastră va fi mereu unul privilegiat. Nu voi comenta în niciun fel evoluțiile din viața mea, a noastră și cred că timpul le va rezolva pe toate”, a transmis Mădălina Ghenea, conform Spynews.ro.

Citește și Întărirea autorității polițistului: Dacă îți ții mâinile în buzunare în fața unui om al legii o pățești

După o lungă reținere, Mădălina Ghenea a dezvăluit că a fost înşelată de Matei Stratan, bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste, singura din viața vedetei din care a rezultat și un copil, o fetiţă. Acesta ar fi înşelat-o pe frumoasa Mădălina chiar cu una dintre colegele sale. „Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai destrămat viitorul”, a scris în mediul virtual frumoasa Mădălina Ghenea.

Citește și Slătineancă prinsă în afara legii/Ce au constatat polițiștii când au oprit-o în trafic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here