Claudiu Stăncioiu, viceprimar al Slatinei: „Suntem pregătiți pentru iarnă”

Autoritățile Slatinei sunt pregătite de iarnă. Cel puțin așa declară viceprimarul Claudiu Stăncioiu, care spune că deszăpezirea străzilor va fi asigurată, în cazuri mai grele, pe lângă firma de salubritate, SC Salubris SA, și de nou-înființata  Dezvoltare Urbană Slatina SRL, societatea care se ocupă de spațiile verzi ale orașului.

Totul a fost inventariat și pus la punct în cadrul comandamentului de iarnă care s-a întrunit zilele trecute.

„Pentru perioada iernii avem la dispoziție 22 de mașini de intervenție. De asemenea, am achiziționat tot necesarul de material antiderapant care va fi împrăștiat pe segmentele străzilor unde este nevoie de el, cu precădere în pantele care devin periculoase în timpul căderilor de zăpadă prin formarea de gheață. Pe de altă parte, compania care se ocupă de salubrizarea orașului va putea fi sprijinită și de societatea municipalității care se îngrijește de spațiile verzi,  SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL, care poate interveni pentru deszăpezire cu cei 80 de angajați și cu utilajele pe care le are în dotare. Toată lumea știe ce are de făcut”, a declarat, pentru OLT-ALERT, viceprimarul Claudiu Stăncioiu.

Cele două companii sunt dotate cu utilaje care pot interveni pentru deszăpezire atât pe principalele străzile ale orașului, cât și pe căile de acces înguste și pe trotuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here