Acțiuni în forță ale polițiștilor din Slatina: Totul se petrecea la lumina zilei!/FOTO

Polițiștii rutieri din Slatina s-au văzut nevoiți în aceste zile să aplice sancțiuni contravenționale în valoare de peste 78.000 de lei pentru șoferii certați cu legea. 

În perioada 20 -23 noiembrie, polițiștii slătineni au acționat, pe raza municipiului, pentru a preveni și combate indisciplina manifestată de participanții la traficul rutier.

Citește și Se caută șef pentru Poliția Rutieră Olt/ Ce condiții trebuie să îndeplinească eventualii candidați

Astfel, în cele patru zile de acțiune, pentru indisciplină manistată în trafic oamenii legii au aplicat 270 de sancțiuni, în valoare totală de 78.300 de lei.

Citește și Zilele „Eugen Ionescu”, la ediția a XXVII-a / Programul complet al manifestărilor

„Din totalul sancțiunilor aplicate, 94 au fost pentru oprirea autoturismelor în locuri nepermise, 32 pentru folosirea telefonul mobil la volan, fără dispozitiv hands free și 54 pentru neutilizarea centurii de siguranță”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Citește și Finanțele Publice Olt, venituri de peste 84.000 lei din vânzarea bunurilor confiscate/Ce se întâmplă cu marfa nevândută

Totodată, polițiștii slătineni au reținut opt permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras trei certificate de înmatriculare.

Citește și Serie nouă de bilete de tratament în stațiuni pentru pensionarii din Olt, pentru 207 beneficiari

Pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite și asigurarea unui climat de normalitate, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulație, a mai precizat Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here