Primăria Slatina închiriază o parte din Plaja Olt/ Cât cere pe metrul pătrat

Primăria Slatina intenționează să închirieze, prin licitație publică, o parte din Plaja Olt. Consilierii locali au adoptat în acest sens, marți, un proiect de hotărâre prin care se aprobă caietul de sarcini și instrucțiunile de participare la licitație.

Este vorba de foișorul destinat comerțului cu produse de alimentație publice, care ar urma să fie închiriat de un agent economic pentru o perioadă de cinci luni.

„Se aprobă închirierea prin licitație publică a obiectivului spațiu destinat comerțului – alimentație publică din incinta Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”, situat în municipiul Slatina, pe malul stâng al râului Olt, reprezentând foișor din lemn în suprafață construită la sol de 27,35 mp, iar suprafața utilă de 23,65 mp”, se arată în proiectul de hotărâre adoptat în ședința ordinară de marți a consiliului local.

Prețul minim de pornire a licitației este echivalentul în lei a 4 euro/mp/lună, fără TVA, stabilit la cursul BNR la data depunerii ofertei, au mai stabilit aleșii locali.

Prețul de închiriere se va achita lunar, până la data de 25 a lunii, pentru luna în curs, iar durata închirierii este de cinci luni.

„Clubul Sportiv Municipal Slatina nu poate desfășura activitate de comerț, doar prin darea spre închiriere și exploatarea eficientă a spațiului amenajat putându-se asigura satisfacerea nevoilor clienților. Noi oferim spațiul spre închiriere, iar persoana care îl va închiria va urma să exploateze prin grija și pe cheltuială proprie obiectivul, pe o perioadă de cinci luni, chiria obținută constituindu-se venit la bugetul de venituri si cheltuieli al clubului”, a declarat inițiatorul proiectului de hotărâre, viceprimarul Gigi Ernes Vîlceleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here