Slatina va redeveni capitala copiilor: concursuri cu zeci de premii în centrul orașului

Slatina va redeveni, pentru a șasea oară, capitala copiilor de 1 Iunie, când micuții vor putea participa la diverse concursuri dotate cu zeci de premii. Consilierii locali au votat, marți, și bugetul manifestărilor, care se ridică la 50.000 de lei, precum și regulamentul de participare la atelierele-concurs.

Cea de-a șasea ediție a manifestării „Slatina, orașul copiilor”, dedicată Zilei Internaționale a Copilului, 1 Iunie, va include, ca și în anii trecuți, ateliere de jocuri interactive și improvizație, pictură pe bloc de desen, pictură pe figurine de gips și pe baloare, creare de felicitări, jocuri virtuale, concurs de tras cu arcul, cu pistol cu bile, aruncarea la coș de baschet și badminton.

Totul se va desfășura după un regulament potrivit căruia, după ce va parcurge fiecare Atelier de pe traseu, în ordinea aleasă de către participant şi în urma desfășurării unui minim de activități din fiecare Atelier, participantul va primi o ștampilă pe Harta Adventure Land (care va face dovada parcurgerii traseului) şi va merge la următorul Atelier (ordinea prezentării la ateliere este aleatorie).

În momentul în care participantul va avea pe Harta Adventure Land cele patru ștampile, acesta va merge la Punctul final al aventurii, FOTO BOOTH.

„Ajuns aici, participantul se va fotografia alături de personaje din lumea desenelor animate, cu diverse accesorii hazlii care să îi rămână ca amintire de la acest eveniment şi va primi o fotografie cu magnet şi ultima ştamplilă pe Harta Adventure Land. În momentul în care va deţine pe Paşaport toate cele 5 ştampile, participantul se va deplasa la punctul unde vor fi amenajate Tombolele pentru a participa la extragere”, se arată în regulamentul manifestării.

Primăria va scoate din bugetul local 50.000 de lei pentru organizarea manifestării, punând la bătaie zeci de premii, câștigătorii urmând să primească, în funcție de vârstă, triciclete, puzzle-uri, trotinete, mingi de fotbal, ghiozdane complet echipate, skateboard-uri, rachete de tenis de câmp, biciclete, dar și invitații la teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here