Deputatul liberal de Olt Gigel Ştirbu n-ar mai vrea să i se spună Gigel, ci George – surse

Deputatul liberal Gigel Sorinel Ştirbu, copreşedinte al PNL Olt, n-ar mai vrea să fie strigat de colegii de partid pe numele mic de botez. ci ar vrea să i se spună George, susţin surse din cadrul organizaţiei judeţene. 

„Încă dinainte de alegerile prezidenţiale de anul trecut, înainte şi de campania electorală, în rândul membrilor PNL se vorbea că şeful (Gigel Ştirbu – n.r.) vrea să nu îl mai strigăm pe numele de botez, ci să îi zicem George, să ne obişnuim să îl apelăm cu acest prenume”, au afirmat sursele citate. 

Deputatul Gigel Ştirbu declara, la sfârşitul lui 2013, că este mândru de numele pe care i l-au dat părinţii. Declaraţia venea în contextul în care, aflând că a fost nominalizat de PNL să preia portofoliul de ministru al Culturii, filozoful Andrei Pleşu îl lua în zeflemea, afirmând că „un Gigel în plus nu mai contează”.

„Sunt extraordinar de mândru de numele meu şi mulţumesc părinţilor de numele care mi l-au dat” (varianta corectă fiind „pentru numele pe care mi l-au dat”), a declarat atunci Gigel Ştirbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here