Momente de groază pentru o femeie din Olt/Niciodată n-a trecut prin așa ceva-FOTO/VIDEO

Clipe de groază pentru o vârstnică din localitatea olteană Grădinile, petrecute în fântâna din curtea locuinței, în care a căzut sâmbătă seară. După ea a intrat un vecin, folosindu-se de conducta unui hidrofor. De scos, omul nu a putut-o scoate pe femeie care, miraculos, a rezistat până la sosirea pompierilor. 

Citește și Accident cu peste 20 de persoane implicate la Balș/Coliziune între un autocar și un autoturism-FOTO/VIDEO

Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 20.30, la fața locului deplasându-se pompierii din cadrul Gărzii Vișina, cu o autospecială complexă de intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și o echipă medicală de la Ambulanță.

Citește și VIDEO/Marius Bălașa și Mihai Cîrloganu dau cărțile pe față: De ce au plecat din PNL

”Femeia a fost găsită într-o fântână cu diametrul de circa 80 de centimetri și o adâncime de aproximativ 10 metri. La sosirea echipajelor, un vecin de-al bătrânei se afla în fântână încercând să-și ajute vecina. El reușise să coboare pe țeava de la hidrofor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Cei doi au fost asigurați cu cordițe și brâie de siguranță și aduși la suprafață de salvatori. Bătrâna a fost conștientă și cooperantă pe toată durata intervenției și a fost preluată, cu o ușoară hipotermie, de echipajul de la Ambulanță și transportată la Spitalul Caracal.

Citește și O localitate din Olt, locul unde fuziunea PNL – PDL s-a finalizat cu succes/VIDEO

Femeia are 93 de ani și locuia împreună cu fiul și cu nora sa în aceeași gospodărie, dar în case diferite.

Citește și Mihai Niță confirmă: Postul de subprefect revine ALDE/Posibil să fie ocupat de Radu Ioniță

Citește și ALDE Olt și-a prezentat nou-veniții în partid: doi liberali, doi pesediști și un independent/VIDEO

Întâmplarea a făcut ca la acest caz să intervină un echipaj de pompieri care nu demult au intervenit la un caz similar, salvând o altă femeie căzută în fântână.

„Misiunea de sâmbătă seară a fost coordonată de plutonierul major Cristian Pavel, șef de gardă de intervenție în cadrul Gărzii Vișina, iar din echipaj a făcut parte și plutonier major Corneliu Gudac, pompieri care la începutul acestui an au reușit să salveze o altă femeie căzută într-o fântână, caz petrecut în comuna Vădastra”, a precizat Alin Băsășteanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here