Ziua Poliției, marcată în Olt prin înaintări în grad și prezentarea tehnicii de intervenție/FOTO

Foto: Gazeta Nouă

Poliţiştii din Olt au marcat, vineri, Ziua Poliţiei Române prin mai multe acțiuni desfășurate în jurul ceremoniei care a avut loc, în sala de ședințe a Consiliului Judeţean Olt, la care au participat mai mulți invitați speciali, printre aceștia numărându-se prefectul județului, Silviu Neacșu, dar și reprezentanţi ai Bazei Militare NATO de la Deveselu. Evenimentul a fost marcat, de asemenea, prin numeroase înaintări în grad.

Citește și O mare companie din Slatina ANGAJEAZĂ/Vor fi create sute de locuri de muncă

Cu ocazia trecerii a 195 de ani de la înființarea primelor structuri polițienești, șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul șef Cătălin Florescu, a dat citire mesajului transmis de chestorul principal de poliţie Bogdan Despescu, inspectorul general al Poliţiei Române.

Citește și Bărbatul din Olt care și-a violat fiica de 11 ani, condamnat la 6 ani de închisoare

128 de agenţi şi 33 ofiţeri de poliţie au fost avansaţi în grad la termen, iar echipele care au câștigat probele sportive ale „Cupei Poliţiei Române” au fost premiate. De asemenea, repezentanților instituțiilor cu care polițiștii au colaborat le-au fost înmânate diplome aniversare.

Citește și Secretar de primărie din Olt, găsit MORT într-o fântână pe câmp/Imagini cu puternic impact emoțional! FOTO/VIDEO

Acțiuni au avut loc și în faţa Prefecturii Olt, unde oamenii legii au organizat standuri cu materiale informative și unde au expus publicului elemente din dotarea IPJ, de la armament până la autospeciale. Cei mai atrași au fost, ca de obicei, copiii, care au fost lăsați să urce în autospeciala de intervenții a Serviciului de Acţiuni Speciale, au pipăit armamentul din dotarea mascaților și au „periat” cu privirea, încântați, câinii polițiști ai IPJ.

Citește și Afaceri ilegale cu păcănele în Olt/Prejudiciul este de ordinul milioanelor de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here