Bărbatul din Olt care și-a violat fiica de 11 ani, condamnat la 6 ani de închisoare

Bărbatul din localitatea olteană Perieți, arestat la sfârșitul anului trecut sub acuzația că și-a violat fiica de numai 11 ani în repetate rânduri și trimis în judecată de procurori, a fost condamnat, recent, de Judecătoria Slatina, la șase ani de închisoare cu executare.

Citește și O mare companie din Slatina ANGAJEAZĂ/Vor fi create sute de locuri de muncă

Lui Vasile Boață i se va aplica și o pedeapsă complementară potrivit căreia, după executarea pedepsei în regim de detenție, trei ani nu va avea dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii public, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, ca și drepturile părintești.

Citește și Secretar de primărie din Olt, găsit MORT într-o fântână pe câmp/Imagini cu puternic impact emoțional! FOTO/VIDEO

„În baza art.218 alin. 1şi 3 lit. a, b şi c C.p. cu aplicarea art.35 al.1 C. p., corob. cu art. 375 şi art. 396 alin.10 C.p.p., condamnă inculpatul BOAŢĂ VASILE, la pedeapsa de 6 ani închisoare, pedeapsă principală in regim de detenţie, cf. art. 60 C.p. şi la 3 ani pedeapsă complementară a interzicerii drepturilor prev. de art.66 alin.1 lit. a, b şi e din C.p. după executarea pedepsei principale”, se arată în sentința instanței de judecată.

Magistrații au admis și acţiunea civilă, obligându-l pe inculpat să plătească victimei 50.000 de lei cu titlu de daune morale.

Citește și Afaceri ilegale cu păcănele în Olt/Prejudiciul este de ordinul milioanelor de lei

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Potrivit procurorilor, în perioada decembrie 2015 – noiembrie 2016, inculpatul Vasile Boață a întreţinut în repetate rânduri raporturi sexuale normale, săvârşite prin constrângere, cu fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani, profitând de incapacitatea acesteia de a-şi exprima voinţa.

Citește și Farmacie în flăcări într-o localitate din Olt/În clădire funcționează și arhiva primăriei-FOTO/VIDEO

Citește și Accident cu un TIR și două autoturisme pe DN 65, la Valea Mare. În vehicule se aflau cinci persoane

Citește și Ziua Poliției, marcată în Olt prin înaintări în grad și prezentarea tehnicii de intervenție/FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here