O mare companie din Slatina ANGAJEAZĂ / Vor fi create sute de locuri de muncă

Foto: Semnalul Oltului

Conducerea SC Prysmian Cabluri și Sisteme SA va angaja câteva sute de oameni calificați pe locurile de muncă generate de noua investiție făcută de companie în Parcul Industrial Slatina, unde a fost construită o nouă secție a fabricii de cabluri.

Anunțul a fost făcut, vineri, de directorul general al companiei, Sezgin Islamoglu, în cadrul vizitei pe care un grup de elevi de la Colegiul Economic „P.S. Aurelian” au făcut-o noii secții de producție a companiei construită în Parcul Industrial Slatina, pe un teren achiziționat de la primărie.

Citește și Accident rutier în Olt, pe DJ 546 A. Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital/FOTO

„Angajăm în Slatina mai mult de 700 de oameni şi 99% dintre ei vor proveni din Slatina și din împrejurimi. Cu această nouă investiţie avem în plan să facem noi angajări”, a declarat Sezgin  Islamoglu, citat de Gazeta Nouă.

Citește și Bărbatul din Olt care și-a violat fiica de 11 ani, condamnat la 6 ani de închisoare

CEO Prysmian Cabluri și Sisteme SA a precizat că, anul acesta, nu mai puțin de 125 de oameni vor fi angajați.

Construcția noii secții unde se fabrică fibră optică a început în 2015, pe un teren de 17 hectare achiziționat de la Primăria Slatina cu circa 3,4 milioane de lei, proiect finalizat la finele anului trecut.

Citește și Secretar de primărie din Olt, găsit MORT într-o fântână pe câmp/Imagini cu puternic impact emoțional! FOTO/VIDEO

Grupul Prysmian, producător de cabluri pentru industria energetică şi de telecomunicaţii, deţine în România şi ţări din regiune cinci unităţi de producţie, deservite de 1.400 de salariaţi. La nivel global, Prysmian are 91 de fabrici şi aproximativ 19.000 de angajaţi în 50 de state.

Citește și Afaceri ilegale cu păcănele în Olt/Prejudiciul este de ordinul milioanelor de lei

Noua unitate din Slatina produce, în prezent, aproape cinci milioane de kilometri de cablu pe an și se urmărește ca, în viitor, producția de cablu din fibră optică să se dubleze.

Citește și Farmacie în flăcări într-o localitate din Olt/În clădire funcționează și arhiva primăriei-FOTO/VIDEO

Pe de altă parte, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt va organiza, în data de 7 aprilie, începând cu ora 9.00, Bursa generală a locurilor de muncă. Locatiile de desfășurare a bursei sunt în Slatina, la Casa de Cultura a Sindicatelor, și în municipiul Caracal, în foaierul Teatrului Național.

Citește și Ziua Poliției, marcată în Olt prin înaintări în grad și prezentarea tehnicii de intervenție/FOTO

Citește și Accident cu un TIR și două autoturisme pe DN 65, la Valea Mare. În vehicule se aflau cinci persoane

Citește și Vitezomanii NU mai ai SCĂPARE: Ce achiziții de ultimă generație face Poliția Rutieră

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here