Traficanți de droguri din Slatina, umflați de polițiști/Din rețea făceau parte și angajați al Spitalului Județean

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Olt au efectuat, marți dimineață, sub coordonarea unui cinci percheziții domiciliare în Slatina pentru destructurarea unui grup infracțional care ar fi comercializat, vreme de doi ani, stupefiante către diverse persoane din județ. Din rețea făceau parte și angajați ai Spitalului Județean de Urgență Slatina. În urma perchezițiilor peste 40 de persoane au fost duse la audieri.

Mai precis, oamenii legii au pus în executare 52 de mandate de aducere. Dintre acestea, până acum au fost identificate 45 de persoane care au fost duse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, pentru audieri, majoritatea fiind consumatori de droguri.

Citește și Fostul boxer slătinean Leonardo Marinete, trimis în judecată pentru șantaj

Din rețea făceau parte, potrivit unor surse OLT-ALERT, și doi angajați ai Spitalului Județean de Urgență Slatina, un brancardier de la Morga unității, Ilie Lale, și prietena sa, Cristina Oana Dinu, asistentă medicală în secția Recuperare.

Citește și Două CRIME în doar o săptămână în Olt/Un bărbat și-a UCIS tatăl cu SECUREA, altul și-a omorât mama în bătaie

Potrivit unor surse apropiate anchetei, din 2015, când grupul infracțional a fost constituit, și până în prezent, membrii rețelei de traficanți au vândut în județ cel puţin 10 kilograme de droguri şi substanţe succeptibile de a avea efecte psihoactive, totul în valoare de aproximativ 250.000 lei.

Citește și Tribunalul Olt, verdict TERIBIL pentru doi foşti primari şi doi afacerişti din gașca lui Vâlcov

În timpul perchezițiilor, de la domiciliile vizate au fost ridicate, printre altele, peste 15 plicuri cu substanțe etnobotanice și peste 10 plicuri conținând o substanță albă și material vegetal uscat.

Citește și Un nou scandal în familia Bercea: Acuzații de tentativă de omor/Mascații au intervenit

De asemenea, oamenii legii au ridicat mai multe telefoane mobile, un pistol cu bile și mai multe sume de bani în lei, dolari și euro.

Cercetările continuă pentru documentarea întregi activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here