NENOROCIRE într-o familie din Olt: Aparatul care îngheață a INCENDIAT totul/FOTO+VIDEO

Locuința unei familii din localitatea olteană Văleni a fost distrusă de flăcări în această seară, când cei care locuiau în casă au rămas fără bunurile adunate într-o viață. 

Incendiul a izbucnit pe nepusă masa, în jurul orei 20.30, iar focul s-a extins cu repeziciune în întreaga locuință. La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Gărzii Stoenești, cu două autospeciale dde stingere cu apă și spumă, în sprijinul acestora venind și cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității, cu o autocisternă cu apă.

Citește și Vâlcov, cercetat într-un nou dosar/Este vorba de instigare la dare și luare de MITĂ

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la întreaga locuință și la bunurile din cinci încăperi, respectiv două camere de locuit și trei holuri. Pompierii au acționat aproximativ o oră pentru stingerea incendiului. Au ars bunurile din cele două camere de locuit și din cele trei holuri. Este vorba de mobilier, electronice, electrocasnice și textile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Citește și Un polițist de doar 27 de ani, care lucra în Olt, s-a înecat în mare, la Eforie Nord

Cauza probabilă a incendiului a fost un scrutcircuit electric produs la un frigider aflat sub tensiune, mai spun pompierii.

Citește și Evaziune fiscală de peste 2,8 milioane lei în Olt/Organele penale au fost sesizate

Citește și În timp ce lui Vâlcov i s-a făcut rău în fața instanței, Prina a „turnat” tot, inclusiv despre Blaga

Citește și Caietele de sarcini privind atribuirea contractelor de salubrizare în Olt, la un pas de forma finală /Urmează licitațiile

Citește și EXTREM în Olt: Și-a dat foc la casă, apoi s-a spânzurat/Imagini de la fața locului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here