Salariile din CJ Olt şi din instituţiile subordonate au fost actualizate, conform Legii salarizării unitare/Cât încasează aleşii judeţului

Salariile funcţionarilor din cadrul aparatului prorpiu al Consiliului Judeţean (CJ) Olt, precum şi din unele instituţii subordonate acestuia, au fost actualizate, joi, în cadrul şedinţei ordinarea a CJ, prin adoptarea unot proiecte de hotărâre, în conformitate cu Legea salarizării unitare. Consilierii judeţeni vor primi o indemnizaţie lunară de 10% din indemnizaţia preşedintelui CJ. Mai precis, în jur de 1.300 de lei.

Citeşte şi Ce spune şeful CJ Olt despre proiectul drumului expres care „taie” în două fabrica Prysmian

De fapt, actul normativ a fost iniţiat, supus dezbaterii şi promovat în contextul noii Legi a salarizării, pentru că veniturile respectivilor funcţionari au fost majorate încă din luna ianuarie a acestui an, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.

Citeşte şi Şeful IPJ Olt, comisarul Cătălin Florescu: Infracţiunile au scăzut în judeţ în prima jumătate a anului în curs

„Dacă vorbim de aparatul propriu al CJ, salarizarea e cea din februarie. În februarie salariile angajaților CJ crescuseră o dată cu 20%, printr-o ordonanță a Guvernului României. De asemenea, prin decizia Curții Constituționale, acestea au fost ridicate la nivel de plafonare în maximul familiei salariale. Deci, în acest moment, potrivit noii legi a salarizării, noi nu putem decât să certificăm niște salarii pe care le luăm din februarie. (…).

Citeşte şi ALERTĂ / O nouă înșelătorie pe WhatsApp. Ce mesaj trimit hoții

Sunt creșteri foarte mici, dacă vorbim de Legea salarizării. Astăzi am aprobat o clasificare a salariilor care deja crescuseră din februarie. Sunt foarte mici modificări, deoarece, la vremea respectivă, nu au găsit în toată familia salarială aceleași salarii. Acum le-am reglat pe toate conform gradului profesional și funcției”, a declarat, după şedinţa de joi, Marius Oprescu.

Citeşte şi Gigel Ştirbu, dezvăluire HALUCINANTĂ: Viitoarea centură ocolitoare a Slatinei va tăia în două noua fabrică a Prysmian

În contextul noii Legi a salarizării, consilierii judeţeni vor avea 10% din indemnizația președintelui CJ. „Președintele CJ are o indemnizație de 1.450 lei ori un coeficient de nouă, cu care se-nmulțește”, a mai precizat Marius Oprescu.

Citeşte şi INCENDIU la topitoria omului de afaceri Gabriel Brătucu din Slatina/Imagini de la faţa locului

Mai precis, consilierii judeţeni vor încasa lunar o indemnizaţie lunară de circa 1.300, în condiţiile în care vor participa la toate şedinţele instituţiei.

Citeşte şi Viitură puternică în aval de lacul de acumulare Izbiceni şi poluarea accidentală a apei/Exerciţiu

Citeşte şi Medicii din Slatina condamnaţi pentru ucidere din culpă vor să scape de pedeapsă/La ce au recurs doctorii

Citeşte şi Cristian Tomescu, inculpat în dosarul de corupţie al lui Vâlcov, a început să îşi lichideze afacerile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here