Sume imense de bani găsite de polițiști în locuința brancardierului de la Spitalul Slatina, suspectat de trafic de droguri

Peste 1,5 miliarde de lei vechi, dar și peste șase mii de euro au fost descoperiți, marți, de polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate în locuința brancardierului de la Morga Spitalului Slatina, bănuit că ar face parte dintr-o rețea de traficanți de droguri. Oamenii legii au descins, marți, la cinci adrese imobiliare din Slatina, destructurând un grup infracțional organizat care comercializa de doi ani stupefiante în județul Olt.

Mai precis, polițiștii din cadrul IPJ Olt au găsit în locuința angajatului de la spital 163.800 de lei, 6.350 de euro și 100 de dolari.

Citește și Traficanți de droguri din Slatina, umflați de polițiști/Din rețea făceau parte și angajați al Spitalului Județean

Brancardierul, Ilie Lale, colabora, în cadrul rețelei care cuprindea 15 persoane, și cu o asistentă medicală a spitalului slătinean, Cristina Oana Dinu, de la secția Recuperare, prietena sa.

Citește și Fostul boxer slătinean Leonardo Marinete, trimis în judecată pentru șantaj

Potrivit unor surse apropiate anchetei, din 2015, când grupul infracțional a fost constituit, și până în prezent, membrii rețelei de traficanți au vândut în județ cel puţin 10 kilograme de droguri şi substanţe succeptibile de a avea efecte psihoactive, totul în valoare de aproximativ 250.000 lei.

Citește și Două CRIME în doar o săptămână în Olt/Un bărbat și-a UCIS tatăl cu SECUREA, altul și-a omorât mama în bătaie

În timpul celor cinci percheziții efectuate marți de polițiști, sub coordonarea unui procuror DIICOT, de la domiciliile vizate au fost ridicate, printre altele, 19 plicuri cu substanțe etnobotanice, alte 30 de grame de aceleași substanțe, trei plicuri conținând o substanță albă și 13 plicuri cu material vegetal uscat.

Citește și Amenzi de aproape 2 miliarde lei vechi de la inspectorii de muncă în Olt

De asemenea, oamenii legii au ridicat opt telefoane mobile și un pistol cu bile de calibru 4,5 milimetri.

Citește și Tribunalul Olt, verdict TERIBIL pentru doi foşti primari şi doi afacerişti din gașca lui Vâlcov

Citește și Un nou scandal în familia Bercea: Acuzații de tentativă de omor/Mascații au intervenit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here